Echipa Noastra:

Dyas

Brian Dyas

Brian este intructorul si examinatorul nostru principal, cu peste 6500 de salturi la activ. Este medaliat cu aur si a reprezentat Marea Britanie la campionatele mondiale de Skydiving in grup. A inceput sa sara la 16 ani si s-a calificat in toate gradele de instructie. Lui i se datoreaza introducerea AFF in Marea Britanie, din America, in 1985. Este pilot de linie, instructor de parasutism, examintor pt BPA si consultant in probleme de pregatire si siguranta pentru USPA. Pe scurt, nu veti gasi pe nimeni cu mai multa experienta si cunoastere a acestui domeniu.
Sabau Stefan

Sabau Stefan


Pilot ATPL 4000 ore de zbor, inspector, pilot instructor, pilot acrobatie, pilot planor si controlor de trafic aerian, peste 60 de tipuri de avioane zburate .
Catalin Bizerea

Catalin Bizera


Pilot 1340 ore de zbor pe diferite tipuri de aeronave, licenta pilot comercial, instructor de zbor (SEP), pilot AN2, ULM, planor, parapanta, 7 salturi cu parasuta din AN2 si AN26
Mihai Bochis

Cristian Mihai Bolchis


Parasutist cu un cumul de peste 500 de salturi, component al lotului judetean Arad, coach, SL/IAD , Tandem Instructor USPA, plior, cameraman.
Tavi G

Tavi Golban

Parasutist in lotul judetean Oradea, parasutist licentiat USPA, plior, +200 salturi .


.
Ioana

Ioana IoIo

Parasutista licentiata USPA, + 100 de salturi, plior.