Despre noi

Facem diferența

O privliște minunată

Zona noastră de cădere oferă și peisaje frumoase departe de stresul orașului. Ne găsiți pe aerodromul: Șiria (lângă Arad și Timișoara). Este într-un cadru rural, perfect pentru a vă oferi o experiență unică. Se spune că a face un salt este ca și cum ai lua o vacanță de două săptămâni în doar câteva ore. Acest lucru este valabil mai ales la GoJump! Aici, sunteți pe drumul bătut, departe de asfaltul și zgomotul orașului. În timp ce așteptați saltul, bucurați-vă de peisajul frumos și aerul curat.

Siguranță și confort

Siguranța dvs. este prioritatea noastră numărul unu și vom tot posibilul pentru a vă asigura un salt distractiv și sigur.
Angajamentul nostru față de siguranță este evident prin personalul nostru bine instruit, echipamentul modern și în atenția acordată fiecărui participant.

Atenție individuală

GoJump este în mod intenționat format dintr-un număr mic de persoane, cu un personal ca o familie, ceea ce înseamnă că vă putem oferi atenția individuală care va face din experiența dvs. o amintire de-a lungul vieții. Rămânem mici și ne concentrăm asupra individului pentru a permite personalului nostru să vă ajute să vă îndepliniți cele mai bune rezultate. Ne dăm seama că sunteți aici pentru a avea un moment minunat și treaba noastră este să facem acest lucru!

TPCS este un club sportiv acreditat care este dedicat dezvoltarii parasutismului ca sport in Romania si toata lumea este bine venita.

Toti parasutistii care doresc sa sara in cadru organizatiei noastre trebuie sa devina membrii si sa plateasca o contributie pentru a facilita buna desfasurarea a activitatii clubului.

Sărim în majoritatea sfarșiturilor de saptamână în lunile de vară. 

Email: office@gojump.ro

Ne găsiți la aerodrom:

Sânmihaiu German

Romania

45.70372, 21.05524

Google maps:  Sanmihaiu German 307381