Echipa noastră


Echipa noastră este formată din instructori experimentați și bine calificați care au același obiectiv:

să te ajute să ai parte de o experiența de parașutism unică și intensă și care trebuie să fie experimentată și efectuată într-un cadru sigur.

Expertiza și experiența noastră ne permit să răspundem nevoilor tale indiferent de nivelul tău de antrenament. Fie că dorești să experimentezi primul tău salt, pregătire suplimentară sau să progresezi în acest sport, te asigurăm că vei fi mulțumit.

Rezerva un salt
Dyas

Brian Dyas

Brian este intructorul si examinatorul nostru principal, cu peste 6500 de salturi la activ. Este medaliat cu aur si a reprezentat Marea Britanie la campionatele mondiale de Skydiving in grup. A inceput sa sara la 16 ani si s-a calificat in toate gradele de instructie. Lui i se datoreaza introducerea AFF in Marea Britanie, din America, in 1985. Este pilot de linie, instructor de parasutism, examintor pt BPA si consultant in probleme de pregatire si siguranta pentru USPA. Pe scurt, nu veti gasi pe nimeni cu mai multa experienta si cunoastere a acestui domeniu.
Sabau Stefan

Sabau Stefan


Pilot ATPL 4000 ore de zbor, inspector, pilot instructor, pilot acrobatie, pilot planor si controlor de trafic aerian, peste 60 de tipuri de avioane zburate .
Mihai Bochis

Cristian Mihai Bolchis


Parasutist cu un cumul de peste 500 de salturi, component al lotului judetean Arad, coach, SL/IAD , Tandem Instructor USPA, plior, cameraman.
Tavi G

Tavi Golban

Parasutist in lotul judetean Oradea, parasutist licentiat USPA, plior, +200 salturi .

Ioana

Ioana IoIo

Parasutista licentiata USPA, + 100 de salturi, plior.


Ești gata să faci să faci saltul?

Ești pregătit să experimentezi aventura vieții tale? Ești la doar câteva clickuri distanță de la îmbarcarea într-o experiență pe care nu o vei uita niciodata! Fă o rezervare și vino la aerodrom.

Rezerva un salt