Etapele saltului in tandem

Ce te așteaptă?

Rezervă un salt

1. Instrucțiunile pentru saltul în tandem

În calitate de parașutist in saltul în tandem ești practic un student și nu un pasager. Acest lucru se datorează faptului că există lucruri pe care trebuie să le faci pe durata saltului pentru a ajuta întregul proces să funcționeze fără probleme.

Aceasta include punerea corpului în poziția corectă pentru ieșire, menținerea unei poziții arcuite în timpul caderii libere și ridicarea picioarelor pentru aterizare.

Vei învăța despre responsabilitățile tale și totul despre echipamentul și procesul în sine, în timpul unui curs care durează aproximativ 20-30 de minute.

2. Rândul tău la salt

Acesta este momentul mare! Odată ce rândul tău vine, vei fi invitat să mergi la instructorul tău care te va pregăti cu un costum și mănuși (dacă e frig), ochelari și hamul tău.

Vei merge apoi la avion și vă vei urca cu instructorul. Vei fi, de asemenea, alăturat altor parașutiști.

Urcarea la altitudine este plăcută. Vei simți probabil emoții în acest moment, dar vei avea instructorul, colegii de parașutism și priveliștile superbe pe fereastră pentru a-ți distrage atenția de la ele.

Odată ce ajungem la înălțimea de ieșire, parașutistul calificat va începe să se îndrepte spre ușa deschisă acum.

3. Saltul

În continuare, este rândul tău. Instructorul tău te va prinde, astfel încât voi doi sunteți pe deplin atașați și vă veți deplasa la ușă împreună. Apoi ... sari! Momentul în care părăsiți avionul și mergeți în aer este indescriptibil. Vântul vă străpunge. Senzațiile vor fila maxim. Ajungeți la viteza terminală (cea mai rapidă viteză pe care o veți cădea) și vă simțiți ca și cum ați plutiți. Este într-adevăr ceva ce nu ați mai experimentat.

4. Se deschide parașuta

Când va veni timpul, instructorul tău va deschide parașuta. În acest moment, totul încetinește și se liniștește. Vei putea să respirii și să discuți cu instructorul dacă dorești. Împrejurimile sunt uimitoare și vei avea în jur de 5-6 minute pentru a le savura pe măsură ce călătoriți înapoi pe pământ.

5. Aterizarea

Pentru aterizare, instructorul va aduce parașuta la cea mai mică viteză, așa că vă așteptați la o sosire ușoară. Trebuie doar sa ridici picioarele iar instructorul va asigura aterizarea. Apoi, vei fi deconectat de la instructor, iar împreună veți reveni în zona spectatorilor, unde te va aștepta familia sau prietenii.

Servicii Video și Foto

Poți alege să ai un videoclip realizat din saltul tau, astfel încât să-l poți arăta familiei și prietenilor Pentru a face acest lucru, instructorul va sări cu o cameră atașată la încheietură pentru a surprinde toată experiența căderii libere și din timpul plutirii.

Rezervă un salt