Asociația "Timisoara Parachute Club Sportiv"

CUI: RO32942740
Adresa: str. General Anton Bacalbasa nr.79, Timisoara, Timis
Banca: ING Bank Romania
RO75INGB0000999904407047
RO64INGB0000999904442844
Mob: +40773787553
Email: office@gojump.ro
Web: www.gojump.ro

Termeni și Condiții

Luând în considerare că TSPC permite lui să folosească facilităţile şi să participe la activităţile de paraşutism/skydiving, aviaţie sau alte activităţi relaţionate (la care o să ne referim pe viitor sub denumirea de activităţi stipulate în acest Acord), sunt de acord ca:

 • ASUMAREA RISCULUI. Cunosc şi înţeleg scopul, natura şi amploarea riscului existent în acest gen de activităţi acoperite de acest Acord. Înţeleg că aceste riscuri includ, dar nu se limitează la: nefuncţionarea echipamentului şi/sau incapacitatea de a funcţiona; proiectare defectivă şi/ sau neglijentă şi/sau manufactura echipamentului; împachetare neadecvată sau/şi neglijentă a paraşutei şi/sau asamblare a acesteia; operare şi utilizare neadecvată şi/sau neglijentă a echipamentului; nefuncţionare a aparatului de zbor şi/sau operare neglijentă a acestuia; neatenţie şi/sau instruire şi/sau supraveghere neglijentă. În mod voluntar, eu aleg în mod liber şi expres să suport toate riscurile asociate cu activităţile stipulate în acest Acord, înţelegând că aceste riscuri pot să includă leziuni personale, daune materiale, şi/sau deces. 
 • SCUTIREA ŞI ELIBERAREA DE RĂSPUNDERE. Scutesc şi eliberez de răspundere următoarele persoane, corporaţii şi organizaţii: TSPC şi angajaţii săi, ofiţerii şi membrii; toţi proprietarii de aparate de zbor, şi piloţii cu care clubul are contract pentru serviciile de zbor; Clubul Charlie Bravo Aero precum şi toţi ofiţerii, agenţii, angajaţii, reprezentanţii, funcţionarii şi locatorii fiecărei persoane, corporaţii şi organizaţii; (pe care îi vom numi în mod colectiv “Cesionari”), de la orice fel de răspundere, cereri sau acţiuni sau orice tip de cauze de acţiune care decurg din orice daune, pierderi sau leziuni asupra mea sau proprietăţii mele, sau moartea mea, în timp ce sunt la sediu, sau în aeronavă sau participând la oricare din activităţile stipulate în acest Acord, fie că sunt rezultatul neglijenţei şi/sau al altei greşeli, fie active, fie pasive, din partea orcărui din Cesionari sau din orice alta cauză.
 • ACORD SĂ NU DAU ÎN JUDECATĂ. Sunt de acord să nu iniţiez nicun proces sau vreo acţiune juridică contra niciunuia din Cesionari, sau să iniţiez sau să asist în urmărirea penală ca urmare a oricărei cereri de despăgurire sau cauze de acţiune pe care aş putea să le iniţiez în urma unei leziuni asupra persoanei proprii sau proprietăţii mele, sau chiar a decesului meu, care ar surveni în urma activităţilor stipulate în acest Acord, fie cauzate de neglijenţă şi/sau altă eroare, fie activă, fie pasivă, din partea oricăruia dintre Cesionari, sau din orice altă cauză. Sunt de acord în continuare ca moştenitorii mei, executorii, administratorii, reprezentanţii personali, şi/sau oricine ar vorbi în numele meu, să nu iniţieze vreun proces sau acţiune juridică contra oricăruia dintre Cesionari, şi nici nu vor iniţia sau asista în urmărirea penală ca urmare a oricărei cereri de despăgurire sau cauze de acţiune iniţiate de mine, urmaşii mei, executorii, administratorii, reprezentanţii personali şi/sau oricine altcineva care ar vorbi în numele meu ca urmare a vreunei leziuni asupra persoanei sau proprietăţii mele sau chiar ca urmare a decesului meu, survenite în urma oricărei dintre activităţile stipulate în acest Acord, fie cauzate de neglijenţă şi/sau alta eroare, fie activă, fie pasivă, din partea oricăruia dintre Cesionari, sau din orice altă cauză. În consecinţă, aşa îi instruiesc pe urmaşii mei, executorii, administratorii, reprezentanţii personali şi/sau oricine altcineva care ar vorbi în numele meu. În cazul în care un astfel de proces sau acţiune legală ar fi iniţiate contra vreunuia dintre Cesionari, sunt de acord ca acestor Cesionari să li se dea dreptul să recupereze toate plăţile şi cheltuielile ce le implică apărarea în cadrul unui astfel de proces sau acţiune legală, incluzând orice recurs ce ar putea avea loc.
 • DESPĂGUBIRI ÎN CAZUL PRETENŢIILOR UNOR TERŢI. Îi voi despăgubi şi voi considera pe Cesionari nevinovaţi de orice sau toate pierderile, pretenţiile, acţiunile sau procedurile de orice fel şi caracter, incluzând cheltuielile de judecată, ce pot fi prezentate sau iniţiate de alte persoane sau organizaţii şi care survin în mod direct sau indirect în urma participării mele la vreuna din activităţile stipulate in acest Acord, fie rezultând din neglijenţă şi/sau altă eroare, fie active, fie pasive din partea oricărui Cesionar sau din orice altă cauză.
 • VALABILITATEA DEROGĂRII. Eu înţeleg şi sunt de acord că dacă eu sau altcineva care mă reprezintă iniţiază un proces sau acţiune legală sau vreo pretenţie vis-à-vis de pagube sau alte acţiuni contra oricăruia dintre Cesionari ca urmare a unor leziuni asupra mea sau proprietăţii mele, sau chiar ca urmare a decesului meu, cauzate de oricare din activităţile stipulate în acest Acord, acest Acord poate şi va fi folosit ca evidenţă în sala de judecată, şi că acorduri ca acesta au fost confirmate în instanţă în condiţii similare. 
 • CALITATEA DE MEMBRU SI TAXELE. Înţeleg şi sunt de acord că prin semnarea acestui acord voi fi membru al TSPC şi voi respecta condiţiile de aderare. Voi plăti la cerere taxele prescrise sau declarate pentru acest serviciu. Astfel de taxe pot fi anunţate paraşutiştilor verbal sau prin scrisoare sau memorandum sau prin anunţ afişat în locaţia clubului, sau locaţia furnizorului (taxa de membru este în mod normal inclusă în preţul săriturii). Ca membru al TSPC înţeleg că este propria mea responsabilitate să nu efectuez sărituri cu paraşuta dacă există vreun motiv care să încalce termenele TSPC sau dacă echipamentul nu se potriveşte scopului (de exemplu: rezerva este depăşită, folosirea echipamentului sau efectuarea unui exerciţiu pentru care nu am fost antrenat sau pentru care nu am experienţa necesară).) 
 • PARAŞUTISMUL ESTE FĂCUT PE PROPRIUL RISC – Orice persoana care face paraşutism, se antrenează pentru paraşutism, sau zboară în orice aparat de zbor care este folosit pentru sau în conexiune cu paraşutismul sau care participă la orice activitate organizată de TSPC poate să faca acest lucru doar daca inţeleg că fac acest lucru pe riscul propriu şi că paraşutismul (cunoscut şi sub numele de skydiving) este un sport cu risc mare.
 • ASIGURARE. Înţeleg şi sunt de acord că TSPC şi membrii acestuia nu sunt asiguraţi şi că în interesul propriu pot să caut şi obţin asigurare de vătămare corporală în altă parte. 
 • ASPECTE MEDICALE Susţin şi garantez că nu am nicio infirmitate fizica şi mentală care ar afecta abilitatea mea de a participa la skydiving (cunoscut şi drept paraşutism). Sau dacă am o astfel de infirmitate, că a fost sau este tratată cu succes astfel încât ea să nu reprezinte niciun risc în timpul săriturii cu paraşuta.Deasemenea susţin şi garantez că nu sunt sub nicio medicaţie sau substanţă, prescrise sau altfel, care ar afecta abilitatea mea de a participa la săriturile cu paraşuta. Declar că sunt în formă din punct de vedere fizic şi am mai puţin de 55 de ani. Nu sufăr şi nici nu am suferit de niciuna din condiţiile următoare, care înţeleg că ar duce la situaţii periculoase pentru mine sau alte persoane în timpul paraşutismului. Epilepsie, convulsii, trauma craniene severe, pierderi recurente ale cunoştiinţei sau ameţeli, afecţiuni neurologice, tensiune ridicată, boli pulmonare sau cardiac, umăr dislocat, stare de slăbiciune recurentă sau dislocare a oricărui membru, fracturi anterioare, diabet, boli mentale sau dependenţă de droguri şi alcool. 
 • Declar că în cazul în care ajung într-una dintre condiţiile menţionate mai sus, sau cu orice altă boală sau leziune incapacitantă sau confirmare de graviditate, voi înceta să mai sar cu paraşuta până ce nu voi obţine un certificate medical.
 • CONDIŢII EXISTENTE – Accept şi sunt de acord că: 
 • (i) Activitatea de paraşutism şi serviciile pot fi afectate de vreme care poate să se schimbe fără avertisment; şi 
 • (ii) În ciuda unei împachetări atente, paraşuta s-ar putea deschide brusc, să nu se deschidă deloc, să nu se deschidă bine şi paraşutistul s-ar putea să sufere anumite leziuni; şi 
 • (iii) Există un element ce ţine de noroc sau şansă atunci când sari cu paraşuta asupra căruia Furnizorul nu are vreun control. 
 • CONTINUAREA OBLIGAŢIILOR. Sunt de acord şi certific că termenele şi condiţiile prezentului Acord sunt şi vor fi în vigoare acum şi în viitor în orice moment în care voi participa fie direct, fie indirect, la activităţile stipulate în acest Acord, şi îi vor obliga pe moştenitorii, executorii, administratorii, reprezentanţii personali, şi/sau oricine altcineva care mă reprezintă. Acest Acord înlătură şi înlocuieşte orice acord anterior în favoarea Cesionarilor pe care l-am semnat.
 • AVERTISMENT – Paraşutismul este in mod inerent periculos. Accidente grave pot şi se întâmplă deseori care pot să cauzeze răni ale paraşutistului şi/sau proprietăţii acestuia sau chiar moartea acestuia. Paraşutistul a citit în mod voluntar şi a înţeles acest Avertisment şi acceptă şi îşi asumă riscurile inerente ale paraşutismului. 
 • CERTIFICARE. Prin prezenta certific că am citit toate dispoziţiile menţionate anterior şi înţeleg pe deplin termenii şi condiţiile expuse aici şi sunt de accord sa respect aceşti termeni şi condiţii.

Conditii de utilizare

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 • www.gojump.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea acestui site.
 • Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. www.gojump.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele sau sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
 • Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu
 • Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.gojump.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.
 • www.gojump.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 • www.gojump.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.
 • www.gojump.ro isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre asociatie in perioada de timp in care promotia este valida. www.gojump.ro nu garanteaza disponibilitatea promotiei si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 • www.gojump.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
 • www.gojump.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
 • Intregul continut al site-ului www.gojump.ro este proprietatea Asociatia Timisoara Parachute Club Sportiv si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
 • Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor www.gojump.ro orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: office@gojump.ro
 • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.gojump.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
 • Orice conflict aparut intre Asociatia Timisoara Parachute Club Sportiv si membrii se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.