Politica de confidentialitate

  • www.gojump.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza sau comanda produse pe acest site, 
  • www.gojump.ro se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale asociatiei.Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dumneavoastra duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate in parte companiei de curierat care livreaza produsele.
  • Orice utilizator care a furnizat datele sale personale in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca acestea sa fie sterse din baza de date a www.gojump.ro trimitand un e-mail la adresa office@gojump.ro.
  • Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dumneavoastra personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
  • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de www.gojump.ro numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii sau buletinele informative periodice. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.