COVID-19

Măsuri de protecție

Rezervă un salt

Vă rugăm să ne ajutați să continuăm să facem din GoJump cea mai sigură zonă de aterizare( DZ ) ce poate fi. Următoarele sunt procedurile de operare standard COVID-19, pe care le vom implementa.


Înainte de a veni la DZ

Prima măsură de apărare împotriva COVID-19 este minimizarea probabilității ca cineva care o are să vină la aeroport. Înainte de a veni la GoJump, vă rugăm să vă întrebați:

 1. Ați fost în contact cu cineva care are COVID-19?
 2. Ați testat pozitiv COVID-19?
 3. Aveți acum sau ați avut în ultimele 14 zile vreunul dintre următoarele simptome: febră, tuse, dificultăți de respirație, frisoane, dureri musculare, dureri în gât, dureri de cap sau pierderea gustului sau a mirosului?
 4. Ați călătorit în afara țării în ultimele 14 zile?
 5. În timp ce sunteți acasă, sunteți frecvent în contact direct cu persoanele a căror sănătate prezintă un risc ridicat dacă sunt expuse la COVID-19? (Nu este vorba doar despre cei din DZ.)
 6. Ați ignorat practicile de bază ale distanțării sociale în viața de zi cu zi, de exemplu, să nu purtați o mască în public și să nu stați la cel puțin 2 metri față de alți indivizi, când este posibil? Dacă nu te-ai protejat zilnic, este mai probabil să fii expus virusului, chiar dacă nu prezintă simptome.

Dacă ați răspuns „da” la oricare dintre aceste întrebări, vă rugăm să nu veniți la Go Jump în acest moment.

* Profesioniștii medicali care lucrează cu pacienți cu COVID-19, dar sunt strict protejați în timp ce sunt la locul de muncă vor fi permiși la fața locului, chiar dacă au răspuns „Da” la prima întrebare.


Distanțarea socială și igienizarea personală

Toată lumea va avea obligația de a purta o mască de față în timp ce se află in incintă.

Vă rugăm să vă asigurați propriul echipament de protecție și obiecte de salubritate, inclusiv acoperiri faciale, dezinfectant pentru mâini, spray de igienizare, șervețele dezinfectante și apă potabilă. Acesta este singurul mod de a fi absolut sigur că aveți întotdeauna ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie.

Protocolul aerian

Timpul petrecut împreună în locurile strânse din aeronavă este cea mai riscantă parte a răspândirii virusului în timpul pregătirii pentru salt. Acoperirile faciale vor ajuta, dar nu vor elimina complet riscul. Cu cât acoperirea feței este mai bună și cu atât este mai uzată, cu atât oferă o protecție mai mare. În plus, trebuie să acordăm o atenție suplimentară modului în care ne comportăm în avion.

 • Spălați-vă pe mâini înainte de a urca în aeronavă.
 • Dacă purtați mănuși, trebuie să fie pulverizate cu un agent de igienizare înainte de îmbarcare.
 • Purtarea unui înveliș facial este necesară în orice moment în avion cat și în zona de încărcare.
 • Căștile cu față completă cu lentilele închise sunt recomandate.
 • Dacă purtați o cască cu fața completă, cu obiectivul în jos în timpul deplasării până la altitudine, trebuie să aveți și o acoperire a feței. Puteți coborî sau înlătura acoperirea feței chiar înainte de a ieși din avion.
 • Dacă purtați un înveliș de față care nu se va potrivi sub casca cu fața completă (precum N95), este bine să vă asigurați casca de centura de siguranță pentru decolare. Când se aprinde semnalul de salt, puteți îndepărta acoperirea feței și puneți casca cu fața completă cu obiectivul în jos.
 • Dacă purtați o cască cu fața deschisă, trebuie să țineți fața acoperită până când semnalul de săritură se aprinde.
 • Asigurați-vă că acoperirea feței alese nu riscă să migreze în căderea liberă și să vă obstrucționeze vederea, în special cu o cască cu fața completă închisă.
 • Vorbește în avion numai dacă este absolut necesar. Vorbirea crește transmisia de particule COVID-19. Vorbind tare crește exponențial transmisia de particule COVID-19.
 • Nu efectuați în avion numărări, strângeri de mână, bătăi de palme, lovituri de pumn, etc.

Responsabilitate personala

Nimic nu este mai important pentru noi la GoJump decât să cunoaștem săritorii noștri, familia noastră, să avem încrederea că siguranța lor este întotdeauna prioritatea noastră. Am muncit ani întregi pentru a câștiga această încredere și vrem să o câștigăm din nou acum. Dar nimic nu poate face GoJump pentru a înlocui măsurile comportamentale, pe care fiecare dintre noi trebuie să le ia. În interesul cel mai bun de a vă proteja, prietenii, familiile și comunitățile, vă rugăm să respectați toate aceste proceduri. Vă rugăm să ne ajutați să ne responsabilizăm pe noi înșine.

Urmărirea contactelor

Dacă descoperiți că ați contractat COVID-19 și ați fost la GoJump în ultimele 14 zile, vă rugăm să ne contactați imediat. Va trebui sa contactăm pe ceilalți săritori cu care ați fost în avion în acea zi. Numele dvs. nu va fi menționat de GoJump.


COVID-19 și parașutism

Parașutismul este un sport de contact. Vă rugăm să înțelegeți că, cu toate măsurile de precauție și măsurile de siguranță, pe care le-am luat, nu este posibil pentru noi să vă garantăm că nu veți fi expus la COVID-19. Prin participarea la parașutism acceptați riscul și vă asumați toate responsabilitățile cu privire la expunerea și riscul de a contracta COVID-19.

GoJump și toate entitățile și persoanele asociate nu vă pot garanta protecția. Dacă nu puteți accepta riscul, în ciuda tuturor măsurilor de siguranță, pe care le-am luat, atunci nu ar trebui să participați la activitățile de parașutism.

Rezerva un salt