Saltul în tandem

Îndrăgostește-te de parașutism

Rezervă un salt

A sosit ziua cea mare!

Ești enuziasmat? Ai emoții?


Știm exact prin ce treci. Dar nu-ți fă griji, echipa noastră experimentată va avea grijă ca aventura pe care o vei avea să fie de neuitat.

Saltul în tandem vă permite să experimentați emoția căderii libere fără a necesita instruire amplă în prealabil.

După o scurtă introducere despre părăsirea aeronavei, controlul în timpul căderii libere și aterizare, veți decola pentru un zbor de 20 de minute. În tandem cu un instructor autorizat, veți sări și veți experimenta sentimentul unei căderi libere la 200 km/h.

Chiar și după ce instructorul deschide parașuta, experiența dvs continup pentru că veți avea parte de 5 minute de zbor.

Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentam acest sport pe care il iubim atât de mult. Haide la aerodrom, și bucură-te de momente nemaipomeninte!

  • Formare rapidă și ușoară
  • 45 de secunde de cădere liberă
  • Plimbare cu parașuta 5-6 minute

În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile, vă vom reprograma sesiunea de parașutism pentru o perioadă mai potrivită. Siguranța este prioritatea noastră principală și facem tot ce putem pentru a măsura condițiile meteorologice.


Vezi lista de prețuri
Rezerva un salt

Amintri de neuitat

Pentru a retrăi primul tău salt și pentru a împărtăși acest moment cu cei dragi, îți oferim servicii foto / video care vor conține toate etapele saltului, filmate și/sau fotografiate. Aceste servicii sunt disponibile în pachetele noastre de parașutism, pentru mai multe detaii vezi lista de prețuri.


Vezi lista de prețuri
Oferă un voucher cadou

Saltul în tandem - Restricții:

  • Vârsta minimă 14 ani. Minorii trebuie să aibă acceptul părinților fie sub forma unui document notarial, si prin prezența unui părinte la aerodrom la semnarea actelor, cu prezentarea unei CI. 
  • Pentru persoanele de peste 60 de ani este necesară o adeverință medicală care să le declare apte.
  • Greutatea maximă recomandata este 85 de kilograme. Greutatea maxima admisa este 99 kilograme.
    Dacă ai intre 85 si 90 kg te rugam sa ne contactezi înainte.  Fiecare parașutist va fi cântărit în ziua saltului. 
  • Persoanele cu dizabilități pot participa la saltul în tandem cu condiția cunoasterii tipului de dizabilitate și a cerințelor speciale în ziua rezervării saltului.