Acumulare Ore


Vrei să zbori pentru distracție sau să acumulezi ore pentru a te dezvolta ca pilot?

Ai ajuns la locul potrivit. Cluburile de zbor au introdus mii de oameni în distracția și camaraderia zborului.

Devenind un membru al clubului nostru este pe cat de aproape se poate de a deține o aeronavă fără să cumpărați de fapt un avion.

De ce sa ne alegi pe noi?

Auto Dispecerat

Nu trebuie să vă conectați cu nici un personal de la recepție pentru a zbura. Ca orice proprietar, atât timp cât avionul este disponibil, sunteți liber să zburati cu el. Asta nu înseamnă că nu avem cerințe de recurență, pentru că avem.

Peste noapte & Închirieri Extinse

Cerințele noastre extinse de călătorie sunt concepute pentru a încuraja membrii să ia avionul in cat mai multe locuri, nu sa ii descurajeze. La minim 3 ore pe zi pentru fiecare zi în afara terenului de acasă, oferim una dintre cele mai bune oferte disponibile.

Murdariti-va mainile

Îi încurajăm pe membrii noștri să participe la întreținerea aeronavelor. Te gândești să devii proprietar într-o zi? Aceasta este o ocazie perfectă pentru a afla ce implică asta. Aflați în primul rând costurile de funcționare a unui motor de avion cu pistoane. Aflați despre jurnale, asigurări, întreținere și multe altele.

Mentorat

Suntem mari credincioși în beneficiile mentoratului. Mulți dintre piloții noștri mai experimentați se bucură cu adevărat de a impartii un zbor cu piloți mai puțin experimentați. Este scenariul perfect de câștig pe ambele parti. Prin împărțirea costurilor, ambii piloți ajung să zboare mai mult și în mai multe destinații. Cei care au fost acolo și au făcut asta ajung să-și împărtășească cunoștințele. Cei care nu, au ocazia să-și extindă orizonturile cu liniștea sufletească care vine din zborul cu un copilot experimentat.

Aeronava

1966 Cessna 150 G

  • Cessna 150 este un avion de aviație generală cu două scaune, care a fost proiectat pentru antrenamente de zbor, turism și uz personal.
  • The Cessna 150 este al cincilea cel mai produs avion civil, cu 23.839 de avioane produse. Cessna 150 a fost oferit spre vânzare în modelul de bază 150, Commuter, Commuter II, Patroller și modelele Aerobat.

Ce trebuie sa stii

Funcționăm în baza Reg. (UE) nr. 965/2012 PARO-NCO, înregistrată în mod corespunzător pentru organizația nonprofit, în care zborul nu generează profituri distribuite în afara organizației.

Nu desfășurăm o operațiune comercială și nici nu efectuăm cursuri de zbor primare. Accentul nostru este pe satisfacerea nevoilor membrilor noștri care dețin cel puțin o licență LAPL și un certificat medical valabil.

Poti devenii membru astazi.

Contactați-ne utilizând formularul de mai jos.